Accident grav pe DN1. O persoană preluată de elicopterul SMURD

Accident DN 1
Accident DN 1

Un accident rutier a avut loc luni după-amiaza pe DN1 în apropiere de Ploieşti, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, o persoană care a fost încarcerată fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul de mers către Bucureşti al DN 1 nu a adaptat viteza în curbă, astfel că a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un autovehicul care era staţionat.

În urma incidentului, şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind scos de către lucrătorii din cadrul ISU Prahova şi ulterior preluat de elicopterul SMURD. Şeful Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic, însă este conştientă, aceasta fiind transportată la un spital din Bucureşti.

O altă persoană care a fost rănită în accident a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel