Accident grav pe DN1, în zona Ikea. Cinci persoane, rănite

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, pe podul Băneasa. Cinci oameni, printre care doi copii, au fost răniți grav. 

UPDATE: Traficul rutier se desfăşoară normal pe ambele sensuri pe DN 1, în zona IKEA, după ce a fost restricţionat în urma unui accident rutier produs pe podul Băneasa, în urma căruia au fost rănite patru persoane, informează Diana Sarca, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

După accident, traficul pe DN1 a fost deviat pe sub pasarela din zonă şi la scurt timp a fost reluat doar pe sensul de intrare în Bucureşti. Potrivit datelor furnizate de poliţiştii rutieri, accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a pierdut controlul volanului autoturismului şi a intrat într-o maşină care venea din sens opus. În accident au fost răniţi doi copii- o fetiţă de 5 ani, cu traumatism cranio-cerebral, şi un băieţel de 6 ani, cu fractură de femur, care au fost duşi la spital cu alte mijloace până la sosirea ambulanţelor SMURD- şi alte două persoane, un bărbat de 40 de ani şi o femeie de 35 de ani, cu traumatisme abdominale, transportaţi la Spitalul Floreasca. Intervenţia a fost făcută cu o maşină de descarcerare şi cu două ambulanţe SMURD.

Două victime au avut nevoie să fie descarcerate, una dintre ele fiind inconştientă. Traficul la ieșirea din Bucureşti către Ploieşti a fost îngreunat, fiind deviat prin pasajul de sub DN1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel