Accident grav pe DN 2D, județul Vrancea. Un mort și patru răniți - UPDATE

Foto: IPJ Vrancea
Foto: IPJ Vrancea

Ambulanțele SMURD intervin de urgență între Focșani și Târgu-Secuiesc, în urma unui grav accident de circulație. 

UPDATE: Un bărbat a decedat, iar alte patru persoane au fost spitalizate în urma accidentului rutier care a avut loc, sâmbătă, pe DN 2D, la intrarea în Boloteşti dinspre Focşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, scrie Agerpres. 

"Pompierii militari din cadrul ISU Vrancea au intervenit astăzi (sâmbătă - n.red.), în jurul orei 16,20, la un accident rutier produs pe DN 2D, pe raza comunei Boloteşti, în care au fost implicate două autoturisme şi în urma căruia au rezultat cinci victime, dintre care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor două victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte patru victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2D Focșani-Târgu Secuiesc, la kilometrul 20, la ieșire din localitatea Bolotești, județul Vrancea, într-o succesiune de curbe, s-a produs un impact între două autovehicule.

Din primele date, coliziunea s-a soldat cu rănirea gravă a două persoane, acestea fiind încarcerate. Traficul rutier este oprit pe sensul către Focșani, circulația desfășurându-se alternativ, pe celălalt fir.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel