EXCLUSIV  Accident grav pe Calea Griviţei. Impact violent între un autoturism şi o motocicletă. Mașina misterioară care a plecat de la accident

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seara, în jurul orei 19.20, în Bucureşti. 

Grav accident rutier produs miercuri seara în Bucureşti, pe Calea Griviţei. În accident au fost implicate o motocicletă Honda şi un autoturism Mercedes. Potrivit relatărilor de la faţa locului, se pare că motociclistul circula pe banda de autobuz şi ar fi fost lovit de un autoturism condus de o femeie care ar fi virat la dreapta. Urmează ca împrejurările şi modul în care s-a produs accidentul să fie stabilite de către poliţiştii care se află la faţa locului şi fac măsurători. 

Se pare că este destul de grav. Sunt mai multe echipaje de poliţie şi salvare, iar agenţi fac măsurători la faţa locului. Martorii care se aflau la faţa locului au spus că şoferiţa venea de pe Calea Griviţei şi a vrut să intre pe strada Constantin Disescu, dădea semnal că vrea să facă dreapta, iar motociclistul venea cu viteză pe banda de autobuz. În impact a fost lovită şi o altă maşină parcată pe trotuar de către portbagajul motocicletei care a zburat la circa 10 metri de locul impactului. 

Ambulanţa a sosit repede la faţa locului, salvatorii au preluat victima, iar salvarea a plecat de la faţa locului după aproape o oră, timp în care, probabil, s-au executat manevre de resuscitare. Persoanele care au văzut victima imediat după impact spuneau că aceasta nu prezenta semne vitale. Oamenii din zonă apreciază că problema ar fi stâlpii de plastic care delimitează banda dedicată STB care obstrucţionează vizibilitatea.

UPDATE: Potrivit altor martori, se pare că autoturismul Mercedes, în momentul impactului, nu se deplasa ci aştepta să poată intra pe strada Constantin Disescu care era blocată de un alt autoturism care venea pe contrasens, moment în care motocicleta s-a izbit de partea din faţă a Mercedesului. Maşina despre care oamenii spun că ar fi venit de pe contrasens pe strada Constantin Disescu s-a făcut nevăzută rapid, martorii nereuşind să vadă numărul de înmatriculare sau marca acesteia. 

UPDATE 2: Sunt două relatări diferite ale martorilor: una ca motociclistul ar fi mers pe banda dedicată STB, iar alta că acesta ar fi fost aruncat după impact pe banda de autobuz. Cât priveşte maşina misterioasă, mai mulţi martori spun că persoana din Mercedes aştepta să iasă o maşină de pe strada laterală şi care, ulterior, a plecat. 

Rămâne discuţia despre pericolul pe care îl reprezintă stâlpişorii de plastic care delimitează banda dedicată STB, pentru că şoferii nu se aşteaptă ca de pe acea bandă sau pe lângă stâlpii respectivi să apară biciclişti, trotinetişti sau motociclişti, ci doar autobuze. E o măsură care, iată, poate provoca şi probleme pe lângă scopul ei clar de a separa traficul de autobuze de cel obişnuit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel