Accident grav pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat pe autostrada A2, pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, după ce două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului patru persoane fiind rănite, dintre care două grav, anunță Realitatea.

La faţa locului, s-au deplasat elicopterul SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială SMURD, răniţii urmând să fie duşi la spital.

Accidentul rutier în care au fost implicate două autoturisme a fost anunţat marţi, în jurul orei 17.30. Potrivit poliţiştilor rutieri, un autoturism marca BMW s-a răsturnat din cauza acvaplanării, iar alt autovehicul care venea din acelaşi sens de mers nu a mai putut evita impactul şi a intrat în maşina răsturnată.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, două dintre victime fiind în stare gravă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat pe A2, pe sensul de mers Constanţa  - Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la locul accidentului s-au deplasat elicopterul SMURD, două ambulanţe ale SAJ şi o autospecială SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite.

Medicii de pe ambulanţă spun că, din primele informaţii, a reieşit că cele patru persoane rănite, cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, sunt conştiente, răniţii urmând să fie duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel