Accident GRAV pe Autostrada Soarelui. Doi oameni au murit

Accident GRAV pe  Autostrada Soarelui. Doi oameni au murit
Accident GRAV pe Autostrada Soarelui. Doi oameni au murit

Un accident grav s-a produs aseară pe Autostrada Soarelui. Doi oameni au murit.

Doi oameni au murit, ieri seară, pe Autostrada Soarelui (A2). Accidentul s-a produs la kilometrul 24, pe sensul de mers spre București, relatează Realitatea Plus.

Pe imaginile surprins de camera de bord a unui alt conducător auto, se poate vedea cât de puternic a fost impactul. Bucăți din caroseriile celor două mașini implicate sunt împrăștiate pe o porțiune de câțiva zeci de metri. La fața locului a intervenit imediat o ambulanță, dar și polițiștii. În pofida eforturilor, medicii nu le-au mai putut salva pe cele două victime. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele producerii acestui accident.

VEZI ȘI: Șofer beat din Iași, ars de viu în propria maşină

Accident grav în Maramureș cu implicarea unei mașini cu nuntași. O femei în comă, alte 2 și un copil, în stare gravă 

O femeie este în comă, iar alte 2 şi o fetiţă de 6 ani au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident auto produs în localitatea maramureşeană Rogoz. Vehiculul în care se aflau victimele se îndrepta spre o nuntă când s-a ciocnit cu o altă mașină, potrivit IPJ Maramureş, transmite Agerpres. Victimele au fost internate în Spitalul de Urgenţă din municipiul Baia Mare.

"La faţa locului, poliţiştii au constatat că două autoturisme care circulau din sensuri opuse au intrat în coliziune. Poliţiştii au identificat conducătorii auto ca fiind doi bărbaţi, de 33 şi respectiv 37 de ani, din Cupşeni şi din Libotin. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, toate din Cupşeni, şi a unei minore de 6 ani, din Libotin. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.", a precizat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Conform acesteia, conducătorii ambelor autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

"În continuare, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.", a mai precizat reprezentanta IPJ Maramureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel