Accident GRAV Olt: Mihai Bobocică, antrenor tenis de masă, a murit

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Dramă în România. Cinci persoane, printre care și doi copii au murit într-un grav accident care a avut loc în județul Olt. Printre ele se afla și Mihai Bobocică, antrenorul lotului de juniori III a naționalei de tenis de masă a României.

Antrenorul se îndrepta spre Mioveni, unde urma să participe la un concurs de tenis de masă, la volanul unui autoturism Seat care a fost lovit, de asemenea de autotren.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul in Dâmbovița, a fost transportat, conștient, cu dureri la membrele inferioare, la UPU Slatina.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că cei doi copii, un băiat şi o fetiţă, cu vârste între trei şi cinci ani, au murit la spital, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute atât în timpul transportului cu ambulanţa, cât şi la Spitalul Slatina. „Au fost aduşi cu ambulanţa doi copii şi un adult. Copiii au ajuns în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare făcute în timpul transportului cu ambulanţa. S-au continuat manevrele de resuscitare, peste 30 de minute pentru fiecare, fără niciun fel de răspuns, declarându-se decesul. Este vorba de copii mici, o fetiţă de 3-4 şi un băiat mai mare, de 5-6 ani”, a afirmat Pătru.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că femeia a fost găsită decedată şi încarcerat în autoturism, în timp ce pentru bărbat s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat. „Un bărbat şi o femeie, în jur de 35 de ani, din Craiova, au decedat. Ambii au fost încarceraţi. Femeia, care era şi şofer, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa, relatează jurnalulolteniei.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel