Accident grav la Satu Mare: Trei morți și patru răniţi pe DN 19

Foto: gazetanord-vest.ro
Foto: gazetanord-vest.ro

Carnagiu, marți dimineața,  pe o șosea din Satu Mare. O ciocnire frontală între două autoturisme a blocat traficul între Satu Mare şi Negreşti. În urma impactului, trei persoane au decedat şi alte patru au fost transportate de urgenţă la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN19 Satu Mare – Negrești Oaș a fost întreruptă pe ambele sensuri în zona localității Ciuperceni.

Conform presei locale, trei persoane au decedat şi alte patru au fost rănite. Evenimentul a avut loc în jurul orei 5:00, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru scoaterea victimelor.

"Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat șapte victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supraviețuit. Pompierii, paramedicii și personalul medical au intervenit și pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare", a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel