Accident grav la limita județelor Hunedoara și Caraș-Severin

Cel puțin 10 persoane au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc vineri pe DN 68 A, la granița județelor Hunedoara și Caraș-Severin, pe raza localității Zeicani, după ce un microbuz de călători a intrat în coliziune cu un autocamion TIR.

Din primele informații, nu au fost semnalate persoane decedate, însă șoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat și va fi nevoie de intervenția unui echipaj specializat pentru a-l scoate afară din vehicul.

'Din cauza complexității situației a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost deplasate nouă ambulanțe — de la SMURD și serviciile județene de ambulanță Hunedoara și Caraș-Severin, o mașină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă și un post medical avansat', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Potrivit  primelor informaţii a rezultat că microbuzul circula regulamentar dinspre Timişoara spre Târgu-Jiu, iar TIR-ul a pătruns pe contrasens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel