Accident grav la Bistrița Năsăsud. Un pieton a fost lovit de un autocar

Un bărbat în vârstă de 56 ani din oraşul Beclean a fost accidentat grav, în noaptea de luni spre marţi, de un autocar, în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La volanul autocarului ce circula pe relaţia Dej - Bistriţa se afla un bărbat de 48 ani din judeţul Suceava, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat că victima, politraumatizată în urma accidentului rutier, se află internată la secţia ATI, este intubată, sedată şi a fost stabilizată hemodinamic şi respirator. 

Bărbatul este în stare gravă şi se află în curs de investigaţie. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel