Accident grav la Băicoi. 12 persoane sunt rănite

Un număr de 12 persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc marţi seară în localitatea prahoveană Băicoi, patru dintre acestea fiind în stare gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae. 

Potrivit acesteia, 11 persoane au fost deja transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, una aflându-se încă la locul evenimentului, unde se încearcă stabilizarea ei.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova a declarat că la faţa locului s-au deplasat 14 echipaje de ambulanţă, dintre care două cu medic. Au mai fost trimise alte 11 echipaje ale ISU, respectiv două autospeciale de descarcerare, şapte ambulanţe SMURD şi două autospeciale de lucru.

Primele informaţii arătau că, în urma impactului dintre un TIR şi un microbuz, unele persoane ar fi rămas prinse între fiare, însă nu a fost nevoie de intervenţia celor de la descarcerare.

Din primele cercetări, se pare că TIR-ul a ieşit din parcare şi nu a acordat prioritate unui microbuz, pe care l-a acroşat, au declarat oficiali din cadrul Poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel