Accident grav în Teleorman, cu un mort şi trei răniţi

Serviciile de Ambulanță, coordonate de DSU, cu acordul Ministerului Sănătății. Foto ilustrativ de Pavel Danilyuk de la Pexels
Serviciile de Ambulanță, coordonate de DSU, cu acordul Ministerului Sănătății. Foto ilustrativ de Pavel Danilyuk de la Pexels

Un bărbat a murit şi trei persoane au ajuns la spital, după un accident produs în Teleorman.

Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs duminică seara, în Teleorman. Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului au fost patru victime, trei bărbați și o femeie, dintre care una încarcerată, în stop cardiorespirator.

Femeia și doi dintre bărbați, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportați la U.P.U. Alexandria. Bărbatul aflat în stop cardiorespirator, a fost scos de pompieri din caroseria deformată a mașinii și predat unui echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, care a început imediat manevrele de resuscitare. Ulterior, victima a fost declarată decedată.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, transmite Mediafax.

Vezi şi: Grav accident pe A1. Mașină oprită pentru că unui pasager îi era rău, izbită de un TIR

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, pe autostrada A1. O mașină oprită pe autostrada A1, după ce unui pasager i s-a făcut rău, a fost izbită de un TIR. Trei persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, duminică după-amiază, la limita județelor Arad cu Timiș. O mașină oprită pe banda de urgență, după ce unei persoane i s-a făcut rău din cauza unor probleme cardiace, a fost lovită de un TIR. A fost chemat și un elicopter SMURD, pentru a prelua victima cu probleme cardiace.

Din primele evaluări, în urma accidentului sunt trei victime, potrivit IPJ Arad. Un bărbat a rămas încarcerat, dar a fost scos din autoturism conștient.

UPDATE IPJ Arad: În după-amiaza zilei de duminică, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 523, calea 1, sens de mers Arad-Timișoara, a avut loc un accident rutier. Un TIR condus de un cetățean turc de 45 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în care se găseau doi bărbați, de 48 de ani (Timișoara) și 77 de ani (Teleorman) și o femeie de 45 de ani (Timișoara).

În urma impactului, persoanele din autoturism au fost transportate la spital, rănite. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii vehiculelor nu consumase alcool, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel