Accident grav în Mehedinți. Două persoane și-au pierdut viața

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. 

Cele două autotrenuri au fost cuprinse de flăcări. Traficul rutier pe DN6 Orșova – Drobeta-Turnu Severin este întrerupt pe raza localității Gura Văii, din cauza evenimentului rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Potrivit martorilor de la faţa locului, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor ar fi ieşit prea mult de pe banda de circulaţie, moment în care a intrat în coliziune cu un autotren care venea din sens opus, scrie Adevărul.ro.

Un alt autotren care circula regulamentar în spatele acestui autoturism de Bihor nu a mai putut evita impactul şi a intrat în autotrenul implicat în accident.

Impactul a fost extrem de violent, cele două autotrenuri luând pur şi simplu foc, iar conducătorul auto dintr-un vehicul murind prin carbonizare.

Şi conducătorul autoturismului cu numere de Bihor a decedat pe loc, iar un alt pasager aflat în vehicul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel