Accident grav în Iași. Șapte persoane, printre care patru copii, la spital

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Un accident grav s-a produs astăzi în Iași. 

Şapte persoane, printre care patru copii, au fost transportate, marţi, la mai multe spitale din Iaşi, după ce au fost victimele unui accident produs în localitatea Bălţaţi.

Minor de 16 ani, încarcerat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, în accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat. În urma producerii accidentului, un minor de 16 ani a rămas încarcerat, fiind găsit conştient.

"Sunt transportate la spital şapte persoane, dintre care patru copii, cu toţii conştienţi. De la Târgu Frumos au intervenit un echipaj de prim ajutor, o maşină de descarcerare, nouă subofiţeri, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Agentul şef Diana Iacob de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a declarat, pentru Agerpres, că accidentul a fost provocat de o femeie în vârstă de 48 de ani, aflată la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre Târgu Frumos spre Iaşi. Din cauza neadaptării vitezei, autoturismul a intrat pe contrasens şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel