Accident grav în Bucureşti. O maşină a lovit un grup de pietoni

 Ambulanta
Ambulanta

Accident grav în Capitală, marţi seara, pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Accident grav produs în Bucureşti marţi seara, pe bulevardul Liviu Rebreanu, intersecția cu Nicolae Grigorescu. Şoferul unui autoturism a intrat cu maşina într-un grup de pietoni, lovind inclusiv o fetiță de cinci ani.

La evaluarea SMURD a reieşit că printre pietonii aflaţi în zona accidentului erau o fetiţă de cinci ani, care a fost transportată la Spitalul Budimex, însoţită în ambulanţă de mama ei (fără probleme medicale) şi tatăl minorei, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar, cu suspiciune fractură la gleznă. 

De asemenea, a mai fost evaluată o fată de 14 ani, care nu ar avea probleme medicale deosebite şi a refuzat transport la spital. Conducătorul auto, în vârstă de 65 ani, care a produs accidentul a refuzat transportul la spital. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 

Brigada Rutieră a Capitalei precizează că accidentul a avut loc în timp ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe bd. Liviu Rebreanu dinspre str. Câmpia Libertăţii, la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu a efectuat virajul la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. Pe bd. Nicolae Grigorescu dinspre str. Postăvarului se circulă pe banda a doua. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel