ACCIDENT GRAV în București. PATRU MAȘINI, implicate. Un șofer ar fi încercat să fugă

Accident
Accident

Un accident grav a avut loc în centrul Capitalei. 

UPDATE:  Soţia bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta consumase droguri şi că o ameninţase cu moartea, el provocând intenţionat accidentul. Cei doi soţi s-au certat şi s-au bătut în maşină, iar conflictul a continuat şi după accident, pe stradă.

UPDATE: Potrivit Antena 3, șoferul a coborât din mașină și a continuat cearta cu partenera sa, deși lovise patru mașini. El a lovit-o pe femeie în mijlocul străzii după accident. Femeia a fugit într-un hotel din apropiere, unde angajații de acolo au ajutat-o să se liniștească.  

Bărbatul a urlat la femeie: ”TE OMOR”. Femeia a mai spus că partenerul său era drogat. Bărbatul a lovit-o pe femeie în continuare până la venirea poliției, abia după ce a ajuns poliția și l-a imobilizat femeia a reușit să scape de loviturile acestuia. 

După ce a realizat ce a făcut, șoferul a intrat intenționat cu capul în geamul unui taxi, spunând că vrea să se sinucidă. 

Cazul, preluat de Serviciul Omoruri

”În jurul orei 15,00, pe bulevardul Dacia, în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. În urma acestui eveniment, mai multe persoane au fost rănite, unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care, împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, va stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment”, precizează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Știrea inițială

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Calea Griviței și Calea Victoriei. 

Ambele sensuri pe Calea Griviţei sunt restricţionate. La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD.

Cinci persoane au fost rănite ușor. Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, cele cinci persoane au fost transportate la spital.

O martoră a spus că o mașină marca BMW, care avea viteză, a intrat în alte trei mașini care se aflau la semafor. Există zvonuri că BMW-ul era urmărit de poliție.

Martora a mai spus, la Antena 3, că mașina făcea slalom pe șosea, iar după accident șoferul ar fi încercat să fugă, dar a intrat cu capul în geamul unui taxi. 

Trei mașini au fost lovite de șoferul mașinii BMW. 

Deocamdată nu sunt mai multe informații despre accident. De îndată ce avem mai multe informații, le vom publica. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel