Accident grav în Argeș. Planul roșu de intervenție a fost activat

Două autobuze au fost implicate într-un accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri în localitatea argeşeană Vultureşti, autorităţile activând planul roşu de intervenţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

Planul roşu a fost activat după ce din primele informaţii de la faţa locului a rezultat că zeci de persoane se aflau în cele două autobuze, iar multe dintre ele sunt rănite. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, medicul Luminiţa Paul, la faţa locului au fost trimise 15 ambulanţe, precum şi un număr important de echipaje de la ISU Argeş, inclusiv autospeciale de descarcerare. De asemenea, unităţile de primiri urgenţe de la toate spitalele din judeţ au fost alertate, pentru a putea acorda îngrijiri medicale răniţilor în caz de nevoie. 

Numărul persoanelor rănite în accidentul rutier din judeţul Argeş, în care au fost implicate două autobuze, se ridică la 13, victimele fiind transportate la spitalele din Piteşti şi Mioveni, a anunţat prefectul Cristian Soare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel