Accident grav. Două persoane încarcerate, una a murit

Un accident grav s-a produs în localitatea Horia din județul Neamț. Un autoturism cu numere de Argeș a intrat într-un plop de pe marginea drumului. O persoană a murit și două sunt grav rănite.

"Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani din Roman, conducea un autoturism pe DN15 D, având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coleziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Se fac cercetări de ucidere și vătămare corporală din culpă", a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, potrivit stiri-neamt.ro.

Pe locurile din față se aflau șoferul de 36 de ani, o femeie de 32 de ani care a decedat și pe bancheta din spate, o fată de 11 ani.

"Toate cele trei persoane erau încarcerate. Persoana din dreapta, o femeie de 32 de ani, a decedat iar șoferul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul Roman. Acesta a fost preluat fără puls, aflându-se în stop cardio-respirator. În spate, fata lor, în vârstă de 11 ani, conștientă, preluată cu multiple traumatisme. Au participat la misiune un echipaj de descarcerare Roman, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Andrei Grancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel