Accident grav. Cinci persoane rănite, dintre care una în stare gravă

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cinci persoane au fost rănite, una fiind în stare foarte gravă, într-un accident rutier produs după-amiază pe DN 7, în localitatea Bujoreni şi în care au fost implicate patru autoturisme, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, persoana rănită grav a fost găsită în stare de inconştienţă, fiind preluată în stop cardio-respirator.

"Sunt cinci victime, dintre care una în stare gravă. O tânără cu un traumatism cranio-cerebral şi cu dureri în membrul inferior stâng, care a fost evaluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Vâlcea, o femeie, un copil de circa 4 ani şi bunicul acestuia, care au fost evaluaţi de către cadrele medicale de pe cele două ambulanţe SAJ trimise la locul accidentului. Bărbatul rănit grav este în stop cardio-respirator, fiind intubat şi transportat la spital cu o ambulanţă SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Din primele date ale poliţiştilor, se pare că accidentul s-ar fi produs după ce şoferul unuia dintre cele patru autoturisme implicate ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a pătruns pe sens opus. În zonă se circulă alternativ, traficul pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea fiind blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel