Accident feroviar grav în județul Harghita. Un tren a lovit o mașină

Accident feroviar în județul Harghita. Un tren a lovit o mașină / Foto: Pixabay
Accident feroviar în județul Harghita. Un tren a lovit o mașină / Foto: Pixabay

Un accident feroviar grav s-a produs în localitatea Lăzarea din județul Harghita.

Trenul Regio nr. 4511, care circula pe relația Miercurea Ciuc - Tg. Mureș, a lovit un autoturism, în care este încarcerată o persoană de sex masculin, transmite Realitatea Plus.

La fața locului intervin două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ.

Un șofer beat a rupt barierele de la trecerea de cale ferată din Brăneşti 

Șoferul beat care a rupt barierele de la trecerea de cale ferată din Brăneşti este un reputat medic, potrivit Realitatea Plus. Acesta a fost reținut pe 9 august, deși faptele au avut loc săptămâna trecută. Omul este cercetat pentru vătămare corporală și distrugere. 

Potrivit unor surse judiciare, conducătorul auto este un medic urolog de la Spitalul Județean Ilfov și la momentul producerii incidentului s-ar fi aflat în mașină cu alți doi colegi de-ai săi. Reamintim că bărbatul a fost filmat în timp ce ignora bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, din satul Pasărea, comuna Brăneşti, acolo unde aceasta era coborâtă pentru că urma să treacă trenul de Constanța, care circulă cu viteza de 160 km/h. Ulterior, polițiștii au constatat că acesta era beat. Cazul a fost făcut public de CFR.

CFR: Doar un miracol l-a salvat

"Nu puţine sunt situaţiile în care şoferii inconştienţi ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel şi forţează traversarea printre barierele aflate în poziţia orizontală, considerând că astfel fentează trenul. Un astfel de caz a fost surprins de camerele de luat vederi de la trecerea la nivel cu calea ferată din satul PASĂREA, comuna BRĂNEȘTI, marți, 3 august 2021, în jurul orei 19.38, când un şofer inconştient rupe practic brațele barierei, aflate deja în poziţia orizontală, și traversarea în viteză trecerea la nivel.

DOAR UN MIRACOL l-a salvat pe acest șofer, deoarece în momentul respectiv, în zona pasajului, încă nu ajunsese trenul de Constanța, care circulă cu viteza de 160 km/h!", a scris CFR Infrastructură pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel