Accident feroviar în Caraș-Severin. O ambulanță a fost spulberată de pe șinele de tren

Foto: ISU Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin

O ambulanță privată a fost lovită de un tren în localitatea Căvâran, județul Caraș-Severin. 

În această dimineață, la ora 09:36, a fost înregistrat un apel la112 prin care se anunța un accident feroviar produs pe raza localității Căvâran, județul Caraș-Severin.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, o ambulanță privată de transport dializă, în care nu se aflau pacienți, doar șoferul, a fost lovită la trecerea de nivel cu cale ferată, de trenul de pasageri IR 9572, care circula pe ruta Timișoara - Caransebeș.

”La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ. Nu se înregistrează victime, șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ și refuză transportul la spital, iar toți cei 20 pasageri, aflați în garnitura de tren, au fost evaluați medical de echipajul SMURD, niciun pasager neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a anunțat ISU. 

În urma acestui accident polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și urmează să stabilească exact cauzele producerii acestuia. 

Un mort şi doi răniţi grav într-un accident rutier în Călineşti, Botoșani

O persoană a decedat şi două au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe raza localităţii Călineşti din oraşul Bucecea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, scrie Agerpres. Potrivit acestuia, în eveniment a fost implicată o singură maşină, cu trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 27 ani la bord, care s-a izbit de un copac.

"La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă şi spumă şi trei ambulante şi au constatat că în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. A treia era în afara maşinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din faţă. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s-a declarat decesul", a afirmat Dorina Lupu.

Cele două persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel