Accident E85. Doi morţi şi patru răniţi în urma impactului

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe E85, Focşani - Adjud. 

UPDATE 2: Patru persoane au decedat în urma accidentului rutier produs duminică la Haret, pentru care autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, printre care şi un copil, împreună cu mama lui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime. 

"Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator", a anunţat ISU Vrancea. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la Focşani. La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD. 

Mama şi fiul decedaţi în urma accidentului călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa

UPDATE: Autorităţile din judeţul Vrancea au activat planul roşu de intervenţie în cazul accidentului rutier petrecut duminică după amiază pe E85 în localitatea Haret, în urma căruia au rezultat opt victime, dintre care două au decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. 

"Din primele informaţii, se pare că două victime au decedat, iar o a treia se află în şoc cardio-respirator. La nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie începând cu ora 16,00 urmare a accidentului", informează ISU Vrancea. La faţa locului intervin Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD. 

Este aşteptat şi un elicopter SMURD pentru a prelua victimele. 

Ştirea iniţială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Focşani - Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret (judeţul Vrancea), a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte patru au suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel