Accident DN7, Câineni. Probleme de trafic

foto cu caracter ilustrativ
foto cu caracter ilustrativ

Trafic îngreunat pe DN7, la Câineni, după producerea unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, printre cre şi un microbuz. 

 Circulaţia rutieră pe DN7, la Câineni, se desfăşoară pe un singur sens de mers, alternativ, după ce în zonă a avut loc o tamponare între trei autovehicule, printre care se afla şi un microbuz cu 17 pasageri, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. În cele trei maşini implicat în evenimentul rutier se aflau 22 de persoane, respectiv 18 în microbuz şi câte două în autoturisme, însă nu au fost răniţi. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliţişti, precum şi un echipaj SMURD

"Nimeni nu merge la spital, nici o persoană nu a fost rănită. Se circulă alternativ pe o singură bandă", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. Evenimentul rutier s-ar fi produs din cauză că un autoturism ar fi pătruns pe contrasens. "Din primele date, maşina care ar fi vinovată, ar fi pătruns pe contrasens, posibil din neatenţie, a lovit un microbuz care venea din sens opus, iar apoi microbuzul a fost lovit de o altă maşină, din spate", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel