Accident DN1, sinucigaș. Mesaj de la părinții șoferului pentru familiile victimelor

Deveniți părinții unui sinucigaș care a scandalizat opinia publică, mama și tatăl lui George Dumitru, tânărul care a ucis cinci persoane, transmit un mesaj pentru familiile victimelor.

"Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respecta suferința pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate și prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulțumim celor care au reușit să ne înțeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate.

Știm că orice cuvânt am spune, familiilor îndurerate nu le vom putea alina durerea. Ne este greu să exprimăm în scris ceea ce simțim acum dar sufletul nostru este alături de rudele îndoliate, și le transmitem sincere condoleanțe", transmit părinții lui George.

CITEȘTE ȘI: PROTEST CÂMPINA după TRAGEDIA provocată de ȘOFERUL SINUCIGAȘ

George Dumitru a vrut să se sinucidă și a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit o mașină în care se aflau cinci persoane. Toți au murit pe loc, iar accidentul a fost atât de violent încât din cele două mașini a rămas un morman de fiare contorsionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel