Accident DN1, sinucigaș. Legiști: Șoferul nu consumase alcool

George Dumitru, şoferul care a provocat accidentul de pe DN 1 în urma căruia au murit el şi alţi cinci oameni, nu consumase alcool înainte de a urca la volan, arată necropsia făcută la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală (SML) Prahova au declarat, marţi, că necropsia arată că George Dumitru nu consumase alcool înainte de producerea accidentului. Sursele citate au precizat că la SML Prahova în cadrul necropsiilor se fac doar determinări pentru alcool, nu şi pentru substanţe stupefiante.

În ceea ce priveşte cauzele morţii lui George Dumitru şi a celorlalte cinci victime, reprezentanţii SML Prahova spun că acestea aveau "leziuni foarte grave, numeroase politraumatisme, zdrobiri, compresiuni, rupturi de organe interne incompatibile cu viaţa".

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL. ACCIDENTUL de pe DN1, provocat de un SINUCIGAȘ

Trupurile neînsufleţite ale celor şase victime ale accidentului au fost ridicate luni de la sediul din Ploieşti al SML Prahova.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean dosarul în cazul accidentului, iar surse judiciare afirmau că va fi schimbată încadrarea juridică din ”ucidere din culpă” în ”omor calificat”, în urma datelor care arată că tânărul de 28 de ani care a provocat accidentul a făcut acest gest cu premeditare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel