ACCIDENT DN 72 A. Patru persoane au fost implicate

Un accident a avut loc, joi seară, pe Drumul Național 72 A. În urma impactului, animalul și-a pierdut viața.

Potrivit stirileprotv.ro, trei adulți și un copil au fost implicați într-un accident pe DN 72 A, între Târgoviște și Câmpulung. Mașina în care se aflau a izbit puternic un cal nesupravegheat pe șosea. 

Animalul a murit în urma impactului

Femeia care era pasageră în mașină a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc în apropierea localității Dragomirești. În mașină se aflau patru persooane, şoferul, fiul său în vârstă de 6 ani, bunica băiatului şi încă un bărbat. Oamenii se întorceau dintr-o excursie şi se îndreptau spre Târgovişte.

"O turmă de cai, de vreo patru cai a ieşit de pe partea dreaptă şi a luat-o la fugă înspre noi, spre maşină. Asta a sărit direct pe maşina noastră. Să se ia măsuri împotrivă la astea că e moarte curată pe drumuri.", a declarat un pasager.

"Sunt mai multe situaţii cu cai lăsaţi nesupravegheaţi. Responsabilitatea proprietarilor, în primul rând, asta e principala problemă.", a spus Mihail Matei, medic veterinar. 

O persoană a necesitat îngrijiri medicale

O bătrână aflată pe bancheta din dreapta şoferului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijirile doctorilor. Poliţiştii încearcă să dea de urma proprietarului calului pentru a-l trage la răspundere. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta risca să fie amendat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel