Accident de tramvai la Pasajul Lujerului: Linie telefonică specială pentru rudele răniților

O linie telefonică a fost înfiinţată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), aceasta fiind destinată exclusiv rudelor răniţilor în accidentul produs, joi dimineaţă, în Pasajul Lujerului din Capitală, au anunţat reprezentanţii unităţii sanitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SUUB, Leo Grecescu, la linia telefonică, ce poate fi apelată la numărul 021.601.26.37, pot fi obţinute informaţii despre starea pacienţilor care au ajuns la această unitate sanitară, scrie Mediafax.

De semenea, rudele răniţilor pot afla dacă victimele se află la această unitate medicală sau dacă au fos transportate la alte spitale.

Medicul Grecescu a precizat că linia telefonică a fost înfiinţată dat fiind numărul foarte mare de victime, fiind accidentul cu cel mai mare număr de victime din ultimii ani.

El a mai spus că la SUUB sunt internaţi doi răniţi, alţi 10-12 au fost investigaţi, după care au fost lăsaţi să plece acasă, iar în investigaţii mai sunt aproximativ 15 persoane.

Potrivit acestuia, spitalul a făcut faţă situaţiei, fiind un număr suficient de cadre medicale. Astfel, numai la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost aproximativ 15 medici, cărora li s-au adăugat asistente, infirmiere, brancardieri, precum şi medici de specialitate, de la ortopedie, chirurgie şi alte secţii, în total fiind vorba de 30-50 de medici implicaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel