Accident de autocar în Peru: 19 morți în urma prăbușirii într-o prăpastie

autocar peru dece
autocar peru dece

Un autocar s-a prăbușit într-o râpă adâncă de 100 de metri, în Peru, cel puțin 19 decese fiind declarate decedate până la ora actuală, transmite AFP, citată de Agerpres. Alte 15 persoane sunt rănite.

”Sunt cel puţin 19 morţi în accidentul care a avut loc în zona localităţii Calango, în provincia Yauyos”, a declarat presei şeful poliţiei locale, colonelul Leonidas Arrivasplata.

Agenția France Press notează că alte 35 de persoane au murit într-un accident asemănător. Pe 21 iuniei, un alt autocar s-a prăbușit într-o prăpastie din centrul țării. Astfel de evenimente tragice sunt frecvente în statul sud-american, din cauza rețelei rutiere, a vitezei și a controalelor rare ale poliției.

Bilanțul victimelor este unul îngrijorător în Peru, unde, potrivit ultimelor cifre oficiale, 1.124 de persoane au murit, iar 2.583 au fost rănite numai în 2011 pe șoselele țării sud-americane cu o populație de 30 de milioane de locuitori.

Un astfel de accident de factură dramatică a avut loc în România pe 23 iunie, când 18 români și-au pierdut viața după ce un autocar s-a răsturnat într-o râpă din Muntenegru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel