Accident Dâmbovicioara. Parchetul Militar deschide dosar penal

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu accidentul din judeţul Argeş soldat cu decesul a trei militari, după ce un camion s-a răsturnat într-o prăpastie. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, joi seară, la locul incidentului s-au deplasat poliţişti criminalişti ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, sub coordonarea şefului Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care au demarat cercetarea la faţa locului. Cercetările la locul producerii accidentului continuă şi în cursul zilei de vineri. 

Accidentul a avut loc joi seară. În camion se aflau 13 militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte şi era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung. Autocamionul s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei. Trei militari au murit, restul au fost răniţi. 

Potrivit MApN, militarii decedaţi sunt plutonierul-major Mihai Ionuţ Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană şi caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader. 

Plutonierul-major Mihai Ionuţ Toma avea 38 de ani şi era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operaţii, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002. 

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008. 

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit şi avea un copil. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel