Accident cumplit în Iași. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat. Își luase azi permisul de conducere. Cine se afla la volan, un mister - Video

Accident cumplit în Iași. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un camion. Își luase azi permisul de conducere / Foto: Pixabay
Accident cumplit în Iași. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un camion. Își luase azi permisul de conducere / Foto: Pixabay

Un accident cumplit s-a produs în Iași.

Un accident rutier cumplita avut loc luni seară în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Leţcani.Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat după ce maşina în care se afla un Audi, s-a izbit de un camion, a intrat într-un copac şi a luat foc, scrie Ziarul de Iași.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord. Filmarea a fost făcută de la bordul unui TIR care transporta un camion dinspre Podu Iloaiei spre Iaşi. Cei doi şoferi au coborât rapid şi s-au îndreptat spre Audi. Potrivit relatării lor, în maşină se afla un tânăr – la volan, un alt tânăr, „mai plinuţ” – pe bancheta din dreapta, şi o fată pe bancheta din spate.

Cei doi au reuşit să-i scoată din maşină pe şofer şi pe fată - „semi-conştienţi”, dar tânărul din dreapta era prins în centura de siguranţă. Când au forţat să-l scoată şi pe acesta, o bubuitură puternică s-a auzit în maşină şi flăcările au început să cuprindă autoturismul. 

Tânărul care a murit și-ar fi luat astăzi permisul de conducere

Tânărul decedat este din satul Hodora (Belceşti) iar autoturismul aparține surorii lui, menționează sursa citată. Și alți martori ar fi declarat ulterior că la volan s-ar fi aflat colegul sau de camera. Acesta din urmă consumase alcool, iar în faţa Poliției a negat că ar fi fost el la volan, aruncând vina pe băiatul mort. Totuși, băiatul decedat ar fi fost văzut în dreapta șoferului de către martori. Toți se îndreptau către Belcești.

Accident grav și în Capitală. Şoferul vinovat a fugit, deşi un pasager era rănit grav

Un tânăr de 23 de ani a provocat un accident grav în Capitală şi a fugit de la faţa locului, deşi un pasager era rănit grav. 

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București - Brigada Rutieră au reținut un bărbat, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Practic, duminică, puțin după miezul nopții, pe str. Drumul Între Tarlale, a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac ornamental. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel