Accident cu şase victime pe DN73A, în Braşov

Șase persoane au fost rănite, marți, în urma unui accident produs pe DN73A, în județul Brașov, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Un accident rutier soldat cu șase răniți, dintre care unul grav, încarcerat, s-a produs, marți dimineață, pe DN 73A, la ieșire din satul Șercaia spre Ohaba, în județul Brașov, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD și mai multe ambulanțe, transmite corespondentul Mediafax.

„Accident rutier între o dubă și un autoturism, pe DN 73A, între Șercaia și Ohaba, șase victime, dintre care una încarcerată, inconștientă. Se deplasează la fața locului trei echipaje SMURD, două ambulanțe, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă, elicopterul SMURD”, a transmis Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acesta. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 73A este întreruptă pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel