Accident cu şapte victime, între care şi un copil

Monica Pop, informatii despre cauza producerii multor accidente
Monica Pop, informatii despre cauza producerii multor accidente

Şapte persoane, între care una este în stare gravă, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc duminică după-amiază în Petroşani, după ce două maşini s-au tamponat din vina unui şofer care a intrat pe contrasens. 

Un copil de cinci ani, care se afla în una dintre maşini, a suferit câteva răni superficiale şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la spitalul din localitate.

Potrivit primelor informaţii ale poliţiei, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 49 de ani, din oraşul Petrila, care a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism din judeţul Argeş, condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani.

Pentru salvarea victimelor, cinci bărbaţi, o femeie şi copilul de cinci ani, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Şoferul uneia dintre maşini a fost eliberat din autoturism doar după operaţiunile de descarcerare efectuate de pompieri. Bărbatul a suferit un traumatism cranian, unul toracic şi o fractură la picior. Toţi răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel