Accident cu patru morți în Teleorman

Un accident teribil a avut loc, în această dimineață, în județul Teleorman.

Patru oameni și-au pierdut viața într-un accident foarte grav care a avut loc în Județul Teleorman. Din primele informații, se pare că șoferul mașinii în care se aflau a călcat mai tare pe pedala de accelerație și a pierdut controlul autoturismului care s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei. 

Citește și: Ouă otrăvite vândute în București și alte județe

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt în două. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva cele patru persoane. Toți cei patru bărbați erau decedați, doi dintre ei fiind proiectați în afara mașinii, un BMW seria 5 cu numere de Bulgaria. 

”Un autoturism care circula pe DN 65, dinspre sat Cucuieți către Dobrotești, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed și a lovit un copac aflat pe partea stângă a sensului de mers. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul din dreapta față au fost găsiți în autoturism iar alți doi ocupanți ai mașinii au fost proiectați pe câmpul agricol din apropiere" potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Teleorman.

Citește și: ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU, zonele vizate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel