Accident la Arcul de Triumf. O femeie a fost lovită de o coloană oficială

Accident
Accident

În zona Arcului de Trumf o femeie a fost accidentată de mașina antemergătoare a unui ministru britanic aflat în misiune în România în cadrul capitolului Justiție și Afaceri Interne.

În jurul orei 19.20, antemergătorul de Poliție care deschidea coloana oficială a unui ministru britanic - aflat în misiune în România discuțiilor în cadrul capitolului Justiție și Afaceri Interne -, a surprins și accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Testat cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. 

Poliția Capitalei transmite că: "În jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Piața Presei și str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit că persoana este rănită ușor. Autoturismului aparține Poliției Române și se afla în misiune însoțind o coloana oficială străină, aflată în București cu prilejul unor lucrări sub egida Președenției. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Totodată traficul rutier a fost restricționat în zona producerii accidentului, dinspre Piața Presei către Arcul de Triumf, ambele sensuri de circulație".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel