ACCIDENT cu doi morți în Ialomița. Traficul, blocat complet

Un accident mortal s-a produs în Ialomița. Doi oameni au murit.

Accident cu doi morți în Ialomița. Operațiunea de salvare este în plină desfășurare pe DN2 E60, în județul Ialomița, transmite România Tv. Accidentul s-a produs între o autoutilitară și un autoturism. În urma impactului impactului violent cei doi conducători auto au decedat pe loc, însă există și o a treia victimă, aflată în autoturism. Ea a rămas încarcerată și a fost scoasă de pompieri.

Victima era conștientă și cooperantă și este evaluată în aceste momente de către medicii care încearcă să o stabilizeze. Ulterior va fi transportată la spital. Traficul în zonă este blocat în totalitate. Au ajuns și polițiștii de la rutieră la fața locului. Aceștia urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Trupurile celor doi bărbați decedați urmează să fie preluate de către Serviciul de Medicină Legală Ialomița pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Alt accident, lângă Pitești

Un alt grav accident a avut loc pe A1, lângă Pitești. Doi oameni, soț și soție, au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un parapet. Aceștia erau din București și mergeau în pelerinaj la Arsenie Boca. În apropiere de Pitești, într-o curbă periculoasă, șoferița a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și au ajuns cu mașina pe un parapet din beton.

Ambii au rămas încarcerați între fiarele autoturismului, iar după ce au fost scoși au fost preluați de ambulanțe și duși la spitalul din Pitești cu multiple traumatisme. Polițiștii au au deschis și în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident spectaculos în Bistrița-Năsăud

Două persoane au fost rănite ieri, într-un accident grav produs într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier pe raza localității Salva pe Drumul Național 17D.

”Un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Cireșoaia a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate și cu gardul unui imobil.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

O mașină a ajuns cu roțile pe o casă. Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel