UPDATE: Încă un ACCIDENT în drum spre litoral, patru mașini implicate/ Accident cu 3 mașini pe A2. Coloană de 7 km spre mare

Imagine cu rol ilustrativ (arhivă)
Imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

Atenție dacă vă îndreptați spre mare! 

UPDATE 08:45: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este restricționat pe prima bandă a autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 93, pe sensul către litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași, după ce s-a produs un impact în care au fost implicate 4 autoturisme. Din primele date, o persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. S-a format coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri.” anunță Infotrafic. 

Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs în această dimineață pe Autostrada Soarelui, sensul de mers spre mare. În urma accidentului, n-au fost înregistrare victime. 

Alexandru Andronache (Infotrafic) a anunțat, la Digi24, că, la această oră (ora 08:00) se merge într-o coloană de mașini de aproxiamtiv 7 kilometri. Accidentul s-a produs la kilometrul 117. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localității  Perișoru, județul Călărași,  a avut loc  o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele date, nu au fost înregistrate persoane rănite. Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricționate banda doi și banda de urgență” este anunțul Infotrafic din această dimineață, de la ora 07:10. La ora anunțului oficial, coloana era de doar 2 km. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel