Accident cu 13 victime în județul Mureș. Traficul, complet BLOCAT

Un grav accident rutier s-a produs în județul Mureș.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că în urma accidentului produs joi la prânz pe DN 15, pe raza localităţii Andreneasa, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, între care şi doi copii, transmite Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 12,05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Traficul, complet blocat



Potrivit IPJ Mureş, ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier. Circulaţia în zonă este în continuare blocată pe ambele sensuri de circulaţie.

"În accident sunt implicate două autovehicule şi 13 persoane, dintre care una este încarcerată, de cod galben, se intervine pentru extragerea acesteia. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers pe DN E 578 Reghin- Topliţa", a precizat ISU Mureş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunțase anterior că se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute circulaţia rutieră în zonă să fie reluată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel