Accident Bistriţa Năsăud. Biciclist lovit de o maşină condusă de un şofer băut

Un tânăr, care circula miercuri seara pe bicicletă pe un drum judeţean din localitatea Măluţ, a fost lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, dovedindu-se ulterior că acesta consumase băuturi alcoolice.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, biciclistul circula regulamentar şi purta vestă reflectorizantă, iar maşina care l-a lovit se deplasa din sens opus, cel mai probabil şoferul pierzând controlul asupra volanului. În urma impactului, şoferul, un clujean în vârstă de 25 ani, a fugit de la locul accidentului, unde a rămas, însă, una dintre plăcuţele de înmatriculare, cu ajutorul căreia a fost identificat.

Acesta a fost prins pe raza localităţii Gherla din judeţul Cluj, la aproximativ 30 de kilometri distanţă de la locul producerii accidentului, şi s-a constatat că el consumase alcool înainte de a se urca la volan, notează Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, tânărul accidentat a fost găsit semi-conştient, cu multiple leziuni şi traumatisme şi avea căile respiratorii obturate. Primul care i-a acordat ajutor a fost un angajat al ISU, care se afla în vizită la părinţii săi din localitatea Măluţ şi care, atunci când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, a sărit în ajutorul victimei şi a sunat la 112 pentru a cere intervenţia echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel