Accident Barcea Drăgănești. Doi tineri au decedat, alți trei sunt în stare critică

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în stare critică la spital, în urma unui accident îngrozitor care a avut loc între localităţile gălăţene Barcea şi Drăgăneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani şi un bărbat de 25 ani, au decedat. 

"Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare şi cu echipajele SMURD şi s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 şi 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise şi au fost transportate la Spitalul din Tecuci", a precizat Chiriţă. 

Din primele cercetări se pare că şoferul BMW-ului ar fi vrut să depăşească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroşat şi s-a ciocnit violent de maşina Mercedes. Cei doi decedaţi sunt din BMW. 

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel