ACCIDENT BAICULUI. Un bărbat a fost REȚINUT

Un bărbat care a fost implicat în accidentul de marți seară din București, de pe strada Baicului, a fost reținut. 

Șase mașini au ars în urma accidentului de marți seară din Capitală, de pe strada Baicului. O persoană de 35 de ani a murit, o alta de 18 ani e grav rănită. 

În această seară, un bărbat a fost reținut. Sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Bărbatul de 40 de ani a fugit de la locul accidentului după impact. Înainte el le-a scos pe cele două tinere din mașină. El avea o alcoolemie de 0,28 la mie. 

[citeste si]

Potrivit informaţiilor furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei, în urma cercetărilor efectuate în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, s-a luat măsura reţinerii faţă de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Având în vedere că cercetările sunt în desfăşurare şi că orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informaţii vor face obiectul unei comunicări ulterioare”, informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel