Accident aviatic: Un avion cu 153 de pasageri s-a prăbușit în Nigeria

avion_prabusit
avion_prabusit

Un avion în care se aflau 153 de pasageri s-a prăbușit, duminică, într-un cartier al orașului Lagos din Nigeria, potrivit unui anunţ oficial, informează AFP. Potrivit primelor informații, nu ar exista supraviețuitori printre cei aflați la bordul aeronavei.

Deocamdată, nu există informații privind numărul victimelor aflate la sol, în momentul prăbușirii.

Harold Demuren, directorul Aviaţiei Civile a precizat pentru AFP: ”Era un avion al companiei Dana, care zbura de la Abuja la Lagos, cu 153 de pasageri la bord”. ”Nu cred că există supravieţuitor”, a mai adăugat acesta.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Lagos, Joseph Jaiyeoba, a informat că avionul s-a prăbuşit în cartierul Iju, în nordul oraşului, în partea continentală a acestei imense aglomeraţii de aproape 8 milioane de locuitori, construită în jurul unei lagune de-a lungul coastelor golfului Benin.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a confirmat pentru AFP că unul dintre avioanele lor s-a prăbușit, dar nu a putut oferi mai multe detalii în legătură cu accidentul aviatic produs în apropierea aeroportului.

"Pot confirma că unul dintre avioanele noastre s-a prăbuşit la marginea de Lagos. Am pierdut comunicarea cu aeronava. Vom reveni cu o declaraţie oficială", a declarat Tony Usidamen de la compania Dana pentru AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel