Accident aviatic în Giurgiu. Iubitul Georgianei, mesaj sfâșietor: M-a lăsat singur și nu s-a mai întors

Accident aviatic în Giurgiu. Iubitul Georgianei, mesaj sfâșietor: M-a lăsat singu și nu s-a mai întors / Foto: Facebook Florin Prodana
Accident aviatic în Giurgiu. Iubitul Georgianei, mesaj sfâșietor: M-a lăsat singu și nu s-a mai întors / Foto: Facebook Florin Prodana

Vezi în articol ce mesaj a trimis iubitul tinerei care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. 

La o zi după accidentul aviatic de la Letca Nouă, iubitul tinerei în vârstă de 28 de ani, care și-a pierdut viața în tragedie, a transmis un mesaj emoționat. Din păcate, chiar el era cel care-i oferise cadou zborul în care și-a găsit sfârșitul, fără să știe ceea ce ar fi trebuit să fie o experiență frumoasă se va transforma într-un zbor al morții.

"Mă pui mic, e prea devreme. Din păcate, Georgiana nu mai este. În mod normal nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoașteți. Ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!", a scris Florin, iubitul tinerei, în postarea de pe Facebook, scrie Realitatea.net.

Georgiana Popa a urcat în avionul pilotat de Valentin Anghel, sâmbătă. La scurt timp după decolare, se pare că pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta s-a prăbuşit într-o pădure de lângă aerodrom. Din nefericire, atât pilotul Valentin Anghel, cât şi Georgiana Popa, pasagera în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc în urma impactului, avionul luând foc după ce s-a prăbuşit. Zborul era cadoul iubitului Georgianei pentru ea, iar următoarele două zile aceștia ar fi trebuit să meargă din nou pe aerodrom, pentru alte două zboruri, dar împreună. Din păcate nu au mai apucat.

Bărbatul, un fost militar, ar fi consumat alcool și nu ar fi avut brevet de zbor

Avionul îl avea la manşă pe Valentin Anghel, un pilot în vârstă de 54 de ani, pasionat de zbor dar care nu ar fi avut documente de certificare. Mai mult, procurorii suspectează că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a decola. Bărbatul de 54 de ani se urcase împreună cu o tânără de 28 de ani în aeronavă. Fără plan de zbor anunţat, cei doi au pornit de pe Aerodromul din Letca Nouă în ultima călătorie din viața lor, transmite Realitatea Plus. Aeronava a fost distrusă în totalitate, iar piesele din aparatul de zbor au fost carbonizate. Doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă. Cei doi nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Aerodromului Letca Nouă este deschis de doar doi ani, și fără multe zboruri în ultima vreme. Valentin Anghel spunea că vrea să deschidă o școală de pilotaj. După tragedie, a fost deschisă o anchetă amplă, iar oamenii legii iau în calcul o defecţiune tehnică sau eroare de pilotaj. 

Un avion de mici dimensiuni a căzut în lacul Colibiţa; două victime. Pilotul a murit

Un avion uşor a căzut, duminică dimineaţă, în lacul Colibiţa, existând două victime. Conform Antena 3, pilotul aeronavei a murit. El a fost resuscitat timp de 100 de minute la faţa locului, timp în care a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator. 

"O persoană este conştientă, nu prezenta probleme grave. Cealaltă era sub manevre de resuscitare, nu am primit informaţii dacă au reuşit să o resusciteze. A fost mobilizat elicopterul SMURD de la Tg Mureş. Un pompier aflat în afara serviciului a efectuat manevre de resuscitare la persoana aflată în stop cardiac. Aşteptăm să vedem dacă vor reuşi să facă ceva colegii noştri. În astfel de situaţii vorbim de o dinamică a informaţiilor care se poate schimba oricând, de asta evităm să dăm informaţii detaliate până nu avem toate datele de la faţa locului. Ştim că până la sosirea echipajelor noastre, persoanele au fost scoase pe mal şi se făceau manevre de resuscitare la persoana inconştientă", a declarat Raed Arafat la Antena 3.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel