Accident aviatic în Franța. Trei zile de doliu în Spania

Accident aviatic în Franța. Spania a declarat trei zile de doliu național și șeful guvernului Mariano Rajoy se va deplasa miercuri în zona din sud-estul Franței unde s-a prăbușit un avion marți cu 150 de persoane la bord, dintre care 45 erau spanioli.

Accident aviatic în Franța. "Mâine (miercuri) mă voi duce în zona accidentului aerian în Franța", a anunțat Mariano Rajoy pe Twitter, la câteva ore după accidentul aparatului Airbus A320 al companiei low-cost Germanwings, care asigura legătura între Barcelona (Spania) și Dusseldorf (Germania), scrie Agerpres.

Accident aviatic în Franța. Tot miercuri se va deplasa și cancelarul german Angela Merkel în zona din Alpii francezi unde s-a prăbușit aparatul din motive încă necunoscute.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT AVIATIC în FRANȚA. O echipă de fotbal și-a anulat în ultimul moment zborul

 Accident aviatic în Franța. Potrivit vicepreședintei guvernului Soraya Sainz de Santamaria, "45 de pasageri cu nume de familie spaniole" se aflau la bord.

Accident aviatic în Franța. Dna Sainz de Santamaria a anunțat publicarea "în buletinul oficial a unui decret declarând trei zile de doliu oficial începând de la miezul nopții (marți)". "În plus, chemăm la un minut de reculegere mâine la prânz în toate administrațiile publice", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel