Accident autocar și autocamion. Echipajele de descarcerare, intervenție de urgență

Accident
Accident

Un grav accident rutier a avut loc,  sâmbătă, pe DN 65, între un autocar cu persoane și autocamion.

UPDATE:  Un om a murit şi alţi patru au fost răniţi, sâmbătă, în accidentul produs în localitatea argeşeană Lunca Corbului, eveniment rutier în care a fost implicat un autocar. 

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, un bărbat aflat în stop cardio-respirator a fost declarat decedat, după ce manevrele de resuscitare efectuate de paramedici au eşuat. 

Un pasager din autocar, cetăţean grec, a suferit multiple traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Alte trei persoane, care suferiseră escoriaţii, au primit îngrijiri medicale la faţa locului. 

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate două autotrenuri, un autoturism şi un autocar. 

Autocar Craiova - Grecia

Din primele informaţii reiese că autocarul, în care se aflau 35 de persoane, plecase de la Craiova şi se îndrepta către Grecia.

Un autocar a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă, pe DN 65, în zona localităţii Lunca Corbului, fiind raportate mai multe persoane rănite, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Conform acestora, autocarul a intrat în coliziune cu un autocamion.

Cei care au sunat la 112 au anunţat că în urma accidentului s-au înregistrat între trei şi cinci victime.

La faţa locului intervin în prezent trei ambulanţe, două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel