Accident A2. 11 şoferi implicaţi în carambol, puşi sub urmărire penală

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au dispus începerea urmăririi penale pe numele a 11 conducători auto implicaţi în accidentul carambol de pe A2, petrecut în condiţii de ceaţă densă în data de 5 noiembrie.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului, cei 11 şoferi sunt suspectaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Iniţial dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, iar apoi a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

În dimineaţa zilei de 5 noiembrie, un accident rutier carambol în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe A2, circulaţia fiind întreruptă peste o jumătate de zi la km 67 al autostrăzii, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, în zona Lehliu-Gară, şi deviată de la km 64 al autostrăzii pe DN 3A Lehliu-Gară - Drajna.

[citeste si]

Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului în care au murit patru persoane, iar 41 de răniţi au fost transportaţi la spitale. În accident au fost implicate 29 de maşini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane şi un camion

Potrivit poliţiştilor de la Direcţia Rutieră din cadrul Poliţiei Rutiere, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că principalele cauze de producere a acestui eveniment rutier sunt viteza neadaptată condiţiilor meteo rutiere, respectiv ceaţă, cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri, şi nepăstrarea distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel