Fără certificat verde la CEC! Banca nu va fi afectată de restricții

Accesul la servicii financiare este esențial pentru asigurarea nevoilor de bază.

 

 

”Accesul la servicii financiare este esențial pentru asigurarea nevoilor de bază.

În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de care au nevoie vor fi disponibile în continuare atât în unitățile CEC Bank, cât și prin intermediul canalelor digitale (internet banking, mobile banking, CEC_IN etc), fără a fi nevoie să prezentați un certificat verde!

Bineînțeles, vom respecta în continuare măsurile de protecție și siguranță, ca și până acum: distanțarea, purtarea măștii, dezinfectarea spațiilor etc”, a transmis CEC BANK.

Raed Arafat, declarații despre restricții

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat vineri, după şedinţa de Guvern, noile restricţii pentru limitarea pandemiei de COVID-19, printre care desfăşurarea fără public a competiţiilor sportive şi interzicerea concertelor şi spectacolelor în aer liber.

"Activităţile competiţiilor sportive vor fi desfăşurate fără public în următoarea perioadă. Sunt interzise concertele, spectacolele în aer liber, iar la nivel de cinematografe, la nivel de teatre, capacitate de 30%, dar cu certificat verde, testat sau trecut prin boală", a declarat Arafat, într-o conferinţă de presă.

Şeful DSU a mai spus că restaurantele vor continua să funcţioneze, cu limitarea programului până la ora 21,00, însă doar pentru persoanele cu cerificat verde COVID sau care au fost infectate cu SARS-CoV-2 şi s-au vindecat.

Incidența COVID în Capitală, în ușoară scădere față de vineri

Incidența COVID în Capitală a ajuns sâmbătă la 16,53 la mia de locuitori, în ușoară scădere față de cea de vineri, a anunțat DSP.

Potrivit DSP București, incidența COVID în Capitală este sâmbătă de 16,53 la mie, față de 16,54 cât a fost cea înregistată vineri.

Joi, incidența a fost de 16,50, iar miercuri 16,51.

Recent, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a respins propunerea INSP de introducere a carantinei în București și județul Ilfov. Anterior, propunerea fusese respinsă și de grupul tehnico-științific din subordinea CNSU.

Comitetul a decis, însă, intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel