Acces liber pentru taxiuri pe aeroportul Otopeni

taxi otopeni
taxi otopeni

Accesul taxiurilor pe aeroportul Otopeni va deveni liber, urmând ca din 11 noimembrie activitatea de transport în regim de taxi de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti să fie desfăşurată de către orice transportator care deţine autorizaţie emisă în Bucureşti sau judeţul Ilfov şi care îndeplineşte anumite condiţii minimale.

Accesul autoturismelor taxi în locurile de aşteptare, precum şi în zona de preluare a clienţilor se va efectua numai după obţinerea de către transportatorii autorizaţi a permiselor de identificare şi acces, precum şi a permiselor de acces auto, informează Ministerul Transporturilor.

Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizaţi în Bucureşti şi judeţul Ilfov se efectuează în maxim 10 zile lucrătoare de la data depunerii solicitării scrise şi documentaţiei menţionate în Regulamentul Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti pentru desfăşurarea activităţii de transport persoane în regim de taxi. Taxiurile din alte localităţi decât Bucureşti sau cele din Ilfov vor putea prelua numai clienţii pe bază de contract sau prin comandă, clienţi ce vor avea ca destinaţii alte localităţi decât municipiul Bucureşti sau cele din judeţul Ilfov.

Aceste măsuri au fost luate pentru a pune în aplicare noile modificări legislative aduse Legii nr.38/2003, cu privire la desfăşurarea transportului de persoane în regim de taxi.

Fly Taxi a fost, până la începutul acestui an, singura companie care avea acces la terminalele Aeroportului Otopeni din Capitală. La sfârşitul lunii ianuarie Aeroportul Henri Coandă a finalizat licitaţia pentru 250 de permise de acces pentru taximetre, iar câştigători au fost companii precum Domino, Fly Taxi, Grant Taxi, Marcos şi 57 de persoane fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel