Acces GRATUIT la Internet în cel mai mare muzeu în aer liber din România

Vizitatorii celui mai mare muzeu în aer liber din România, cel aflat în Dumbrava Sibiului, beneficiază începând de vineri de acces gratuit la Internet, prin Wi-Fi.

În zona cu Internet gratis se află Târgul de ţară, Poiana Polovragi, Sectorul Textile, Sectorul Olărit şi zona Etno Tehno Parc.

'Accesul gratuit la Internet este menit să îmbogăţească experienţa vizitatorilor, care au la dispoziţie informaţii despre monumente prin intermediul codurilor QR existente deja, precum şi la informaţiile utile de pe situl instituţiei, www.muzeulastra.ro şi de pe pagina de Facebook Muzeul ASTRA, unde sunt anunţate evenimentele noi, programul de vizitare sau date de contact.

Pe de altă parte, accesul Wi-Fi permite accesul la numeroase resurse online, prin intermediul cărora turiştii îşi pot gestiona mai uşor programul de vacanţă, traseele pe care vor să le parcurgă, rezervările la hotel etc', a declarat Ciprian Ştefan, managerul general al Complexului Naţional Muzeal ASTRA.

Potrivit acestuia, accesul la Internet prin Wi-Fi va fi disponibil pe toată suprafaţa Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, în maxim un an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel