Acces gratuit în Muzeul ASTRA şi Grădina Zoologică. Ce condiție trebuie să îndeplinești

Sursa foto: Facebook "Muzeul Astra"
Sursa foto: Facebook "Muzeul Astra"

Turiștii vor avea acces gratuit în zilele de 19 şi 20 septembrie în Muzeul ASTRA şi Grădina Zoologică, cu o singură condiție.

Sibienii şi turiştii care nu vor merge cu maşinile vor avea acces gratuit în zilele de 19 şi 20 septembrie în Muzeul ASTRA şi Grădina Zoologică, informează un comunicat de presă al Primăriei Sibiu remis Agerpres. De asemenea, cei care vor călători cu autobuzul în interiorul municipiului în aceeaşi perioadă vor beneficia de gratuitate. Aceste gratuităţi sunt oferite cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilităţii.

Primăria Sibiu a pregătit, ca în fiecare an, un program pentru a participa la acest eveniment. În perioada 18-20 septembrie este propusă închiderea accesului auto în Piaţa Mică, Piaţa Schiller, pe strada Arhivelor şi pe strada Centumvirilor. În spaţiile eliberate de maşini vor avea loc mici momente muzicale.

În 19 şi 20 septembrie se vor desfăşura două concursuri cu premii pentru cei care folosesc bicicleta sau trotineta: un concurs pentru cei mici în Grădina Zoologică şi unul pentru cei mari care vor merge cu bicicleta sau trotineta la câteva obiective din oraş, bifându-le prin fotografii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel