EXCLUSIV  ”Academia lui Iliescu şi Meleşcanu”, titulatură nedreaptă. Cum au ajuns fondatori fără să fie

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Răzvan Dumitrescu i-a prezentat lui Adrian Badea, preşedintele AOSR, un titlu în care se spunea despre instituţia pe care o conduce că este "academia lui Iliescu şi Meleşcanu". Prof. univ. dr. Adrian Badea a explicat care este situaţia. 

„Sunt mai multe lucruri de întrebat. Eu mă uit la cei care atacă şi spun aşa: 'Academia lui Iliescu şi Meleşcanu'. Erau membri ai academiei, au înfiinţat-o ei?”, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Vreau să fac o explicaţie: această academie a noastră s-a înfiinţat din Academia Oamenilor de Ştiinţă care era un ONG. Acest ONG avea în 2007, când ne-am înfiinţat noi, 4.000 de membri. Din care – a fost o comisie condusă de academicianul Săndulescu, fizician de mare anvergură – iar dânsul, pe baza dosarelor depuse când a intrat fiecare, a selectat 100-110 persoane, printre care erau şi domnii Iliescu şi Meleşcanu. Nu putea domnul Săndulescu să îi taie şi i-a trecut membri de onoare. Dânşii nu au trecut pe la noi niciodată, nu au fost niciodată retribuiţi”, a răspuns  prof. univ. dr. Adrian Badea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel